Winactie: zadendoos met zadenzakjes

Blauwe zadenbewaardoos om zelfgeoogste zaden in op te bergen.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is bekend gemaakt via onze social mediakanalen en heeft per mail bericht gehad.

Als je zaadjes hebt besteld of deze zelf verzamelt van appel, peer, pompoen of broccoli, wil je die graag goed bewaren. Je hebt zadenzakjes nodig en een doosje om de zaadzakjes in te doen. Die kun je nu bij ons bestellen. En omdat we ze net nieuw in de shop hebben, geven we een leuke zadendoos cadeau.

Moestuinieren met Kinderen breidt uit. Je kunt bij ons een cursus volgen, hulp in de moestuin krijgen, maar nu ook leuke moestuinspulletjes kopen. Onze webshop zal zich langzaam vullen. Behalve moestuinzaden verkopen we nu ook zadendozen en zaadzakjes.

Zakjes om zaden te bewaren

De zakjes voor zaden zijn klein bruine envelopjes waarop je zelf kunt schrijven welke zaden erin zitten, waar je ze hebt geoogst en wanneer. Eén pakje bevat 12 zakjes.

Je kunt de zadenzakjes hier vinden.

Zadenbewaardoos

De opbergdozen voor zaden zijn opgedeeld in compartimenten: een deel voor kleine zadenzakjes, een deel voor grote zadenzakken en een deel voor brede enveloppen met zaad.

De dozen komen in drie kleuren: crème, groen en blauw. Het is een luxe uitvoering met zachtleren handvatten die erg leuk is om cadeau te doen. Maar ook leuk om te krijgen!

De blauwe zaadbewaardoos vind je hier.

14 gedachten over “Winactie: zadendoos met zadenzakjes”

 1. Chantal Natale- ten Have

  Super leuke actie! Ik ga me gelijk voor de 2 bovenstaande Facebook groepen aanmelden 🤣 wist niet dat er 1 voor kinderen was. Ben via de ‘gewone’ groep moestuinieren hier gekomen. Nu 2e jaar druk tuinieren met dochter van 5 💕

  1. Hoi Chantal (wat leuk, een naamgenoot 🙂) leuk dat je meedoet! Heb je je naam achtergelaten in het formulier hierboven?

 2. Judith vd Graaf

  Wat een enorm leuke doos!! Ik doe graag mee met de winactie en ga hard duimen dat deze zadendoos mag pronken op een mooi plekje!🥰

 3. Mooie zakendoos !
  Ik doe graag mee met deze winactie voor mijn peuterklas.
  Afgelopen jaar zijn we gestart met onze moestuin en al een aantal mooie zaden verzameld 💕

  1. Goedemorgen Miranda, wat leuk dat je wilt meedoen met de winactie!
   Heb je via het formulier op de pagina je gegevens achtergelaten?
   Uit de inzendingen trekken we morgen de winnaar.

  1. Hoi Sharis, wat leuk dat je wilt meedoen met de winactie! Heb je via het formulier op deze pagina je gegevens achtergelaten? Uit de inzendingen trekken we morgen de winnaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven