Wil jij ook handige moestuintips en kortingen?

Houd jij van moestuinieren? Dan word je blij van deze moestuintips èn korting op handige moestuinspulletjes zoals kindertuingereedschap en zaden voor de moestuin.

Ben jij nieuwsgierig naar de gratis tips en kortingsacties van Moestuinieren met Kinderen? Laat dan hieronder je mailadres achter en ontvang alvast 5 leuke kinderactiviteiten uit de cursus en leuke kortingen op handige producten zoals zaden, bodemtesten en kindertuingereedschap.

Kom je erbij?

De complete online moestuincursus

Je heb een moestuin, maar mist wat leuke activiteiten die je samen met de kinderen kunt doen. Of je wilt gaan moestuinieren en weet niet waar te beginnen. Je bent juf, meester of werkt in de kinderopvang en wilt de kinderen ook graag wat leren buiten. Of een ouder die graag samen met de kinderen lekker in de moestuin aanrommelt.

Moestuinieren met Kinderen is een complete online cursus met moestuinlessen, leuke kinderactiviteiten, interessante natuurweetjes en lekkere recepten.

Elke week krijg je een mail met linkjes naar de lessen die op dat moment belangrijk zijn. Je logt eerst in en klikt vervolgens links aan in de mail waarna je toegang krijgt tot de lessen. Deze toegang houd je zolang je betaalt. Je kunt alle lessen inzien en er is een index. De mails zijn voor jou als wegwijzer door de vele lessen (450!) en stok achter de deur. Moestuinieren met Kinderen is een jaarronde cursus, want ook in de winter is genoeg te doen. Denk aan snoeien en jouw bessenstruiken beschermen. je leert het allemaal met deze waardevolle online moestuincursus!

Liever alleen de moestuinlessen of de kinderactiviteiten? Die zijn los te koop.
Bekijk hier het complete aanbod van cursussen voor basisscholen, kinderopvangcentra en (groot)ouders.

Moestuinieren met Kinderen op Facebook

Wil jij vragen stellen aan het team van Moestuinieren met Kinderen en andere moestuiniers met kinderen? Word dan lid van onze Facebookgroep.

Winkelwagen
De inhoud van dit bericht kan niet worden gekopieerd!
Scroll naar boven