Taco

Wilt u contact met deze moestuinhulp? De contactgegevens kunt u opvragen door te mailen naar chantal@moestuinierenmetkinderen.nl

Even voorstellen

Ik tuinier voor mijn werk én mijn hobby en denk graag mee over welke vorm van moestuinieren goed past bij jullie locatie, zoals: een moestuin, een snoephaag, klimfruit, een tijdelijk en kort project of een eetbare groenstrook rond het plein in afstemming de gemeente. Bij de aanleg en start kan ik begeleiden en samen bedenken we hoe de tuin goed bij jullie onderwijsdoelen kan passen.
Ervaring: Ik had 15 jaar een biologisch tuinbouwbedrijf, nu 250 m2 moestuin. Was 3 jaar schooltuinleraar binnen het programma boerderijschool. Ik maakte plannen voor Eetbaar Groen op bijna 75 schoolpleinen. Ik coach startende tuinders en vlog en schrijf voor Stadstuinieren Magazine.

Specialisatie

Teelt van eenjarige en meerjarige eetbare gewassen. Ervarend leren. Begeleiding bij de plannen. Begeleiding bij de vormgeving en start. Jaarronde begeleiding. Eventueel kennismaking, ontvangst of rondleiding op eigen moestuin aan de oostrand van Wageningen.

Beschikbaarheid

In overleg. Tarief en afstand afhankelijk van de vraag en de frequentie én de locatie. Neem graag contact op dan maken we een plannetje.

Biedt aan

Leeftijd

Jaren ervaring met moestuinieren

meer dan 20 km rond Wageningen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een beoordeling

Winkelwagen
De inhoud van dit bericht kan niet worden gekopieerd!
Scroll naar boven