Mariamne

Wilt u contact met deze moestuinhulp? De contactgegevens kunt u opvragen door te mailen naar chantal@moestuinierenmetkinderen.nl

Even voorstellen

Hé Dag!

Ik ben Mariamne Boot en moeder van 3 jonge dames en wonende in het prachtige Hogeland, Noord-Groningen.
Al jaren ben ik enthousiast bezig met moestuinieren aan huis, maar elders heb ik ook een handje mogen mee helpen wat ik heel erg leuk vind!
Het hele proces van het voorbewerken van de grond, het ontwerpen van een (moes)tuin tot aan het voorkweken, zaaien en onderhouden aan toe van de moestuin, heb ik met veel plezier al jaren mogen uitvoeren!Ik krijg ook steeds meer interesse in permacultuur en voedselbosideeën!
Ik heb ervaring met (groepen) kinderen begeleiden(binnen de hulpverlening ook). De combinatie van mijn passie voor moestuinieren, creativiteit( ik vind het erg leuk om van natuurlijke materialen dingen te bouwen samen zoals; wilgenhutjes, hoe maak je zelf een compostbak?, ontwerp moestuin/voedselbos), het begeleiden van kinderen en het overdragen van kennis , vind ik ontzettend leuk!!!
Wie weet tot gauw bij jullie op school!
Groetjes,
Mariamne Boot

Specialisatie

*Ontwerp moestuin *Voorkweken planten *Creativiteit in de breedste zin van het woord; het maken van dingen van natuurlijke materialen voor in de moestuin, tot koken/wecken, themafeesten organiseren. *Begeleiding kinderen met speciale behoeftevraag

Beschikbaarheid

In overleg!

Biedt aan

Leeftijd

Jaren ervaring met moestuinieren

meer dan 20 km rond Warffum

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een beoordeling

Winkelwagen
De inhoud van dit bericht kan niet worden gekopieerd!
Scroll naar boven