Carmen

Rated 0,0 out of 5

Wilt u contact met deze moestuinhulp? De contactgegevens kunt u opvragen door te mailen naar chantal@moestuinierenmetkinderen.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Carmen, maar velen noemen mij inmiddels Carmoes. Ik zaai liefde voor verbinding. Verbinding met de natuur. Verbinding met elkaar. En het belangrijkste in mijn ogen: de verbinding met onszelf.

Als Moestuincoach kan ik die liefde voor verbinding steeds groter laten groeien. Hoe meer kinderen ik kan betrekken tijdens het zaaien van die liefde, hoe mooier de oogst uiteindelijk is. Hoe mooier onze toekomst uiteindelijk is. De groei van planten draagt in mijn ogen namelijk bij aan een waardevol innerlijk bewustwordingsproces. En dit werpt in een later stadium zijn vruchten af. Liefde voelen voor de natuur creëert zelfliefde, de basis voor een fijn bestaan.

Voor de klas en samen met kinderen in de tuin draag ik, vanuit mijn eigen bedrijf C’est la vie for you, graag mijn steentje bij aan een mooiere en bewustere wereld. Samen ontdekken. Samen verbinden. Samen groeien en bloeien. Dan ben ik in mijn element. Dan voel ik me de enige echte Carmoes.

Specialisatie

Moestuinfeestjes Bakken Koken Knutselen Spelenderwijs leren in de natuur

Beschikbaarheid

Dagen en tijdstippen in overleg.

Biedt aan

Leeftijd

Jaren ervaring met moestuinieren

20 km rond Breda

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een beoordeling

Winkelwagen
De inhoud van dit bericht kan niet worden gekopieerd!
Scroll naar boven