Astrid

Wilt u contact met deze moestuinhulp? De contactgegevens kunt u opvragen door te mailen naar chantal@moestuinierenmetkinderen.nl

Even voorstellen

Ik ben Astrid, 32 jaar, en ik woon in Hardinxveld Giessendam. Sinds 2,5 jaar woon ik daar heel gelukkig samen met mijn man, hond, 2 katten, 14 kippen, 3 mini varkens en 4 dwerggeiten. Wij zijn speciaal verhuisd van een normaal rijtjeshuis met een postzegeltuintje, naar het huis waar we nu wonen. Wij hebben op dit moment een tuin van ongeveer 600m2 en daarnaast huren wij nog een stuk weiland van ongeveer 0,5 hectare groot. Groot genoeg om te zeggen dat dit wel ons droomplekje is. Ik ben gek op dieren en op (moes)tuinieren. Ik heb op dit moment een grote moestuin, en een grote bloementuin. Mijn droom is om de komende jaren een pluktuin op te starten, en hier geld mee te verdienen. Op dit moment werk ik in de zorg, en heb ik de opleiding HBO Pedagogiek afgerond. Als HBO pedagoog heb ik de ervaring en kennis opgebouwd om met kinderen van verschillende leeftijden te werken. Kinderen kunnen veel van het werken in de moestuin leren: zorgen voor, ruimte geven aan, voorspoed en tegenslag, doorzetten, genieten en onderzoeken. Het is heerlijk om buiten te zijn, om met je handen in de aarde te wroeten, en genieten van de buitenlucht.

Specialisatie

Ik ben gek op dieren, en dieren zijn erg belangrijk in de (moes)tuin. Deze combinatie vind ik erg belangrijk. Ik weet veel over dieren, de moestuin en de siertuin (vol bloemen).

Beschikbaarheid

In overleg. In het weekend ben ik niet beschikbaar.

Biedt aan

Leeftijd

Jaren ervaring met moestuinieren

10 km rond Hardinxveld-Giessendam

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een beoordeling

Winkelwagen
Scroll naar boven