Hulp van een moestuincoach

Wat fijn dat je de voordelen ziet van een moestuin, voor jezelf en voor de kinderen! Daarmee is de eerste stap gezet. Nu de uitvoering.

Er moet een plan komen. Hoe is de bodem? Schoon of verontreinigd? Welk bodemtype heb je in je moestuin en wat kan daar groeien?

Hoe wil je je moestuin inrichten? Wil je zitplaatsen creëren? Een stukje gras om te spelen? Schaduwplekken? Verstopplekjes misschien of wil een zintuigentuin?

En wat ga je er doen met de kinderen? Misschien kocht je onze activiteiten voor 4-6 jaar of de moestuinactiviteiten voor 6-12 jaar, maar wie gaat de activiteiten uitvoeren? En wie gaat de moestuin onderhouden? Want een moestuin is niet alleen zaaien, planten en oogsten, maar ook bemesten, bewateren, onkruid wieden, plaagdieren op afstand houden en nog zoveel meer!

Moestuinieren met Kinderen werkt met een groeiend team van moestuincoaches die verspreid door het land werken. Samen helpen we je graag met het opzetten van een moestuin op basis van jouw wensen. Of dat nu een moestuin is met eenjarige planten, met meerjarige groenten, op basis van permacultuur of met veel bloemen en fruitbomen.

Veel moestuincoaches hebben ervaring met kinderen en sommigen een landbouwopleiding. Hier ontdek je over welke expertises en ervaring de moestuincoaches beschikken.

Hieronder bieden we je servicepakketten voor hulp in de moestuin. Je kiest wat bij je past: hulp aan het begin, aan het begin en/of af en toe of wekelijkse ondersteuning. Minder uren kan uiteraard ook, maar met zo’n pakket ben je net wat goedkoper uit en is de tijd voor jou gereserveerd.

De invulling van de ingekochte uren bepaal je zelf. Met onze ondersteuning wordt jouw moestuinproject vast een succes!

Wij helpen bij het onwerp van de moestuin

Hulp bij de start van de moestuin

We helpen je graag bij:

Huur ons in voor een goed begin!

€ 650,- incl. btw
Wij helpen bij het onderhoud van je moestuin

Seizoen lang hulp in de moestuin

We helpen je graag bij:

Met dit pakket zijn wij je back-up!

€ 4.875,- incl. btw
Onze moestuincoaches helpen bij de uitvoering van kinderactiviteiten

Wekelijks hulp in de moestuin

We helpen je graag bij:

Reken op jouw persoonlijke moestuincoach!

€ 9.750,- incl. btw
Winkelwagen
De inhoud van dit bericht kan niet worden gekopieerd!
Scroll naar boven