Hulp in de moestuin

Ook voor ondersteunende werkzaamheden kan – zolang de subsidieregeling loopt – in de meeste gevallen subsidie worden aangevraagd bij Jong Leren Eten.

Als je een moestuin begint, kun je wel wat hulp gebruiken. Het is een goed idee eerst te kijken wie uit de eigen omgeving willen meehelpen met de aanleg en het onderhoud van de moestuin: ouders, grootouders, buurtbewoners, verenigingen of dagbestedingscentra. Met een goed plan en enthousiasme lukt het vast om medewerkers en vrijwilligers bij de moestuin te betrekken. In de moestuincursus geef ik je tips hoe je dat het beste kunt doen.

Hulp in de moestuin inhuren

Soms is er meer hulp nodig en kom je handen tekort:

  • Als het vakantie is en niemand beschikbaar is.
  • Iedereen heeft het druk en niemand kan tijd vrijmaken.
  • Of er gebeurt van alles in de moestuin en je krijgt ondanks de moestuincursus en ondersteuning in de Facebookgroep geen grip op de plantjes of de bodem.

Moestuincoaches

In al die gevallen dat je extra handen of extra kennis nodig hebt, kunnen we je helpen met onze hulpen in de moestuin. Moestuinieren met Kinderen heeft een netwerk door vrijwel heel Nederland met ervaren/geschoolde moestuiniers die in veel gevallen ook nog eens ervaring hebben in het werken met kinderen.
Deze moestuinhulpen vind je hier.

Overigens helpen we je ook graag bij de aanleg van je moestuin.

Meer weten? Mail ons dan!

Winkelwagen
Scroll naar boven