Kinderarmen vol groenten uit eigen moestuin

Hulp in de moestuin

Ook voor ondersteunende werkzaamheden kan – zolang de subsidieregeling loopt – in de meeste gevallen subsidie worden aangevraagd bij Jong Leren Eten.

Als je een moestuin begint, kun je wel wat hulp gebruiken. Het is een goed idee eerst te kijken wie uit de eigen omgeving willen meehelpen met de aanleg en het onderhoud van de moestuin: ouders, grootouders, buurtbewoners, verenigingen of dagbestedingscentra. Met een goed plan en enthousiasme lukt het vast om medewerkers en vrijwilligers bij de moestuin te betrekken. In de moestuincursus geef ik je tips hoe je dat het beste kunt doen.

Hulp in de moestuin inhuren

Soms is er meer hulp nodig en kom je handen tekort:

  • Als het vakantie is en niemand beschikbaar is.
  • Iedereen heeft het druk en niemand kan tijd vrijmaken.
  • Of er gebeurt van alles in de moestuin en je krijgt ondanks de moestuincursus en ondersteuning in de Facebookgroep geen grip op de plantjes of de bodem.

In al die gevallen dat je extra handen of extra kennis nodig hebt, kunnen we je helpen met ons Moestuinteam.

Moestuincoaches

Moestuinieren met Kinderen heeft een netwerk door vrijwel heel Nederland met ervaren/geschoolde moestuiniers die in veel gevallen ook nog eens ervaring hebben in het werken met kinderen. Volg jij de online moestuincursus van Moestuinieren met Kinderen en heb je behoefte aan ondersteuning? Dan ontvang je gratis de contactgegevens van een beschikbare ‘hulpmoestuinier’ bij jou in de buurt.

Overigens helpen we je ook graag bij de aanleg van je moestuin.

Meer weten? Mail ons dan!

Disclaimer:    Moestuinieren met Kinderen is niet aansprakelijk voor de resultaten en werkzaamheden van de moestuiniers uit haar netwerk. Ook de tarievenafspraken zijn een verantwoording van de moestuinier en de hulpvrager. We adviseren de hulpmoestuiniers een VOG aan te vragen wanneer zij werken met kinderen. U kunt hen hierom vragen.
Winkelwagen
Don`t copy text!
Scroll naar top