Ik reken btw

Femke

Mijn naam is Femke en ik werk als educatief medewerker op de Schooltuinen in Amsterdam. Het is een prachtige werkplek en ontzettend waardevol voor leerlingen uit Amsterdam. Afgelopen jaar ben ik verhuisd naar de mooie Hanzestad Deventer en ik wil graag mijn werk in deze omgeving doorzetten. Ik merk dat kinderen letterlijk opbloeien tijdens de lessen buiten, dat ze met zoveel verwondering nieuwe dingen kunnen ervaren en leren. Dit geeft een heel goed gevoel!

Taco

Taco is ervaren moestuinhulp in en rond Wageningen

Ik tuinier voor mijn werk én mijn hobby en denk graag mee over welke vorm van moestuinieren goed past bij jullie locatie, zoals: een moestuin, een snoephaag, klimfruit, een tijdelijk en kort project of een eetbare groenstrook rond het plein in afstemming de gemeente. Bij de aanleg en start kan ik begeleiden en samen bedenken we hoe de tuin goed bij jullie onderwijsdoelen kan passen.
Ervaring: Ik had 15 jaar een biologisch tuinbouwbedrijf, nu 250 m2 moestuin. Was 3 jaar schooltuinleraar binnen het programma boerderijschool. Ik maakte plannen voor Eetbaar Groen op bijna 75 schoolpleinen. Ik coach startende tuinders en vlog en schrijf voor Stadstuinieren Magazine.

Manon

Hallo allemaal,

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het Moestenieren!
Dat is ook helemaal mijn passie! Zo erg dat ik er zelfs mijn beroep van heb gemaakt.

Ik heb gewerkt en gewoond op boerderijen in Europa, jaren gewerkt op een zorgboerderij en nu dus eigenaresse van mijn eigen bedrijf De Moestenier.
Ik geloof er in dat moestuinen er voor kan zorgen dat mensen enthousiast worden van het werken in het groen en er dan ook automatisch beter voor gaan zorgen. En vooral dat het ontzettend leuk is!

Door mijn ervaring in de zorg kan ik ook activiteiten aanbieden voor mensen met een beperking of zorgvraag.

En natuurlijk kan ik moestuinen ontwerpen en aanleggen.

Hebben jullie zin om aan de slag te gaan? Laat het mij weten!

Met enthousiaste groene groet,

Manon

Carmen

Mijn naam is Carmen, maar velen noemen mij inmiddels Carmoes. Ik zaai liefde voor verbinding. Verbinding met de natuur. Verbinding met elkaar. En het belangrijkste in mijn ogen: de verbinding met onszelf.

Als Moestuincoach kan ik die liefde voor verbinding steeds groter laten groeien. Hoe meer kinderen ik kan betrekken tijdens het zaaien van die liefde, hoe mooier de oogst uiteindelijk is. Hoe mooier onze toekomst uiteindelijk is. De groei van planten draagt in mijn ogen namelijk bij aan een waardevol innerlijk bewustwordingsproces. En dit werpt in een later stadium zijn vruchten af. Liefde voelen voor de natuur creëert zelfliefde, de basis voor een fijn bestaan.

Voor de klas en samen met kinderen in de tuin draag ik, vanuit mijn eigen bedrijf C’est la vie for you, graag mijn steentje bij aan een mooiere en bewustere wereld. Samen ontdekken. Samen verbinden. Samen groeien en bloeien. Dan ben ik in mijn element. Dan voel ik me de enige echte Carmoes.

Winkelwagen
Scroll naar boven