Waarom biologisch zaad voor de moestuin?

zaaiinstructies achter op zakje zaad

De moestuin is in ruste, maar wij bereiden ons al voor. We maken plannen en kopen zaden. Het is belangrijk te kiezen voor ecologisch geteeld zaad. Waarom? Dat lees je in onderstaande blog. In de webshop kun je kiezen uit 20 soorten biologisch zaad voor gemakkelijke moestuinplanten en bloemen. Wie ons nieuws wekelijks ontvangt, krijgt tot 1 februari 10 procent korting op deze biologische zaden.

Win kaartjes voor Onder het Maaiveld junior

Film Onder het Maaiveld Junior leert kinderen alles over bodemdiertjes

Je kunt op verschillende manieren moestuinieren. Met gif of zonder gif, met spitten en zonder spitten, met en zonder kunstmest. Wij gaan uit van natuurlijk moestuinieren. Daarmee spaar je ook de bodem die zo belangrijk is voor ons. Met de film Onder het Maaiveld junior proberen de makers die boodschap over te dragen. Ze laten zien wat er in de bodem leeft en hoe alles samenwerkt aan een gezonde bodem. Wij mogen 4 vrijkaartjes weggeven. Doe je mee?

Winactie: zadendoos met zadenzakjes

Blauwe zadenbewaardoos om zelfgeoogste zaden in op te bergen.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is bekend gemaakt via onze social mediakanalen en heeft per mail bericht gehad.

Als je zaadjes hebt besteld of deze zelf verzamelt van appel, peer, pompoen of broccoli, wil je die graag goed bewaren. Je hebt zadenzakjes nodig en een doosje om de zaadzakjes in te doen. Die kun je nu bij ons bestellen. En omdat we ze net nieuw in de shop hebben, geven we een leuke zadendoos cadeau.

Winkelwagen
De inhoud van dit bericht kan niet worden gekopieerd!
Scroll naar boven