Winactie: zadendoos met zadenzakjes

Blauwe zadenbewaardoos om zelfgeoogste zaden in op te bergen.

Deze winactie is afgelopen. De winnaar is bekend gemaakt via onze social mediakanalen en heeft per mail bericht gehad.

Als je zaadjes hebt besteld of deze zelf verzamelt van appel, peer, pompoen of broccoli, wil je die graag goed bewaren. Je hebt zadenzakjes nodig en een doosje om de zaadzakjes in te doen. Die kun je nu bij ons bestellen. En omdat we ze net nieuw in de shop hebben, geven we een leuke zadendoos cadeau.

Moestuinieren met Kinderen breidt uit. Je kunt bij ons een cursus volgen, hulp in de moestuin krijgen, maar nu ook leuke moestuinspulletjes kopen. Onze webshop zal zich langzaam vullen. Behalve moestuinzaden verkopen we nu ook zadendozen en zaadzakjes.

Zakjes om zaden te bewaren

De zakjes voor zaden zijn klein bruine envelopjes waarop je zelf kunt schrijven welke zaden erin zitten, waar je ze hebt geoogst en wanneer. Eén pakje bevat 12 zakjes.

Je kunt de zadenzakjes hier vinden.

Zadenbewaardoos

De opbergdozen voor zaden zijn opgedeeld in compartimenten: een deel voor kleine zadenzakjes, een deel voor grote zadenzakken en een deel voor brede enveloppen met zaad.

De dozen komen in drie kleuren: crème, groen en blauw. Het is een luxe uitvoering met zachtleren handvatten die erg leuk is om cadeau te doen. Maar ook leuk om te krijgen!

De blauwe zaadbewaardoos vind je hier.

Veilig moestuinieren bij school en kinderopvang

Tips voor een veilige moestuin met kinderen

Toen ik aan een aantal docenten van verschillende scholen vroeg waarom ze nog geen moestuin hadden, hadden ze allerlei praktische bezwaren. Los van geld- en tijdgebrek – daarover meer in een volgende blog – was een moestuin vies, gevaarlijk en ongezond. Met deze tips wordt jouw moestuin een stuk veiliger en kindvriendelijker.

Winkelwagen
Scroll naar boven